Ny partner i Coness AS

Johannes Melkeraaen

Vi har gleden av å fortelle at Coness vokser, hils på Johannes!

 

Johannes er utadvendt, nysgjerrig på teknologi, løsningsorientert og med god kunnskap og forståelse for data management. Johannes ønsker å bidra med transformasjon av prosesser og virksomheter, og være en pådriver for endring og adopsjon av moderne analyseverktøy og (sky-)plattformer.

 

Johannes er glad i musikk og gadgets (motto: "Sonos til folket!") og han er ofte å se på konserter rundt omkring. Han liker å stå på ski både bortover og nedover, og legger gjerne ferien til Nord-Norge eller Hardanger.

 

Vi ser frem til å ha nok en kollega på laget som brenner for å skape varige forbedringer for våre kunder. Velkommen til Coness, Johannes!

1.oktober.2019

Ny daglig leder i Coness AS

Kristin Sveaas

Styret i Coness har gjort sitt valg – Kristin Sveaass er vår nye daglige leder. Kristin er en særdeles dyktig rådgiver med utpreget gode lederegenskaper, samtidig som hun er offensiv og utålmodig.

 

Kristin skal utvikle og forme Coness AS for fremtiden. Fornyelse og balansert vekst er viktige elementer i forventningene vi har til Kristin. Lykke til på veien videre, Kristin, i tett og godt samarbeid med våre kunder og dine kollegaer.

Tor Schaathun

Styreformann i Coness Selskapene 

14.juni.2019